Co-creators

Professionals waar ik graag mee werk

Mijn werkzaamheden voer ik vaak uit in co-creatie: altijd met opdrachtgevers en vaak met collega’s. Stuk voor stuk professionals die leven en werken vanuit ambitie, continu leren, vertrouwen, nieuwsgierigheid en passie voor ontwikkelen.

Marieke Strobbe

Eigenaar @ Strobbeontwikkeling

Marieke is een dierbare en eerlijke vriendin/collega, een vrouw met een (ontwikkelings)missie en bereid daarvoor ongekend veel te geven en te delen.

Ze is scherp in haar observaties en direct in haar spiegeling. Ook al is dat niet altijd fijn, het is altijd zuiver en gericht op ontwikkeling. Dat helpt mij (en vele anderen) naar een hoger niveau.

We kennen elkaar vanuit KPMG Consulting waar we hebben samengewerkt in de training Core Skills.

Marieke is Neerlandica en heeft ervaring als trainer/adviseur, eerst bij Vergouwen Overduin, daarna ingrijpend en divers bij KPMG Consulting en sinds 2003 als zelfstandige onder de naam Strobbe Mens- & Organisatieontwikkeling. 
  


Gérard Lentz

Eigenaar @ Familieopvolging

Gérard en ik werkten tegelijkertijd bij KPMG Consulting maar we hebben elkaar pas beter leren kennen in mijn opdracht voor het familiebedrijf van mijn broer.

De manier waarop Gérard zonder terughoudendheid – en met zoveel vertrouwen – zijn kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven en de opvolging daarbinnen wilde delen was de basis voor onze samenwerking.


Gérard Lentz is de oprichter van Familieopvolging (sinds 2014 onderdeel van De Nieuwe Traditie).

Na bedrijfskunde op Business Universiteit Nyenrode heeft hij gewerkt bij Procter & Gamble en Aegon en als Corporate Change Consultant bij KPMG Consulting.
In 2001 heeft hij zich gevestigd als zelfstandig adviseur. De afgelopen 10 jaren heeft hij een passie ontwikkeld voor familiebedrijven.    

Anna Overdijkink

Partner @ The Changery

Anna ‘always looks at the bright side of life’ en heeft een mega-talent om te verbinden. Complexe vraagstukken voel je lichter worden onder haar bezielende begeleiding.

Haar open en onbevangen benadering geeft veel vertrouwen en opent vele deuren.
We kennen elkaar vanuit KPMG Consulting waar we samenwerkten in Core Skills trainingen.

Anna is opgeleid als coach en therapeut bij Phoenix Opleidingen. Zij is partner bij The Changery en begeleidt als adviseur individuen, teams en organisaties in veranderingstrajecten.
 

Zij zet het liefst haar tanden in strategie en cultuur gerelateerde vraagstukken en kan goed verhelderen o.m. door haar systemische blik. Vandaar dat ze ‘storming’ niet schuwt.